Etsi tuotetta

Euromaski C ja varaosat

Euromaski on monipuolinen kasvojen ja silmien suojain. Se sopii erityisesti kaarihitsaukseen ja polttoleikkaukseen.
Visiiri ylös nostettuna maski toimii kasvo- ja hiontasuojaimena. Euromaski on ergonominen: sen rakenne ja muotoilu tekevät siitä päähän sopivan
sekä käytössä huomaamattoman. Osat on helppo vaihtaa. Euromaskin käyttäjä voi keskittyä olennaiseen: työhönsä ja sen tulokseen.
Euromaskin vahvuutena on monipuolisuus, keveys , laaja näkökenttä, voidaan pitää koko ajan päässä, suojaa ympäristön säteilyltä.

Maskissa on valmiiksi kiinni din 1,7 + 8 tummuudella olevat lasit.

Tuote.no
EM100EUROMASKI PERINTEINEN DIN 1,7+8
EM219Maskisuodin KIRKAS (sisempi pleksi)
EM202Maskisuodin 1,7 tummuus (sisempi pleksi)
EM205Visiirisuodin 8 DIN (nostettava visiiri)
EM206Visiirisuodin 10 DIN (nostettava visiiri)
EM2171Euromaskin nylon panta
EM212Hikipehmuste nylon pantaan

Haluatko tilata tuotteita, vai etsitkö tuotekorttia?

Tilausportaali

FixMekille on myös tulossa Tilausportaali josta pääsee tekemään tilauksen tätäkin kautta mutta portaali on vielä rakennusvaiheessa ja sen valmistumisesta tiedoitetaan sivuillamme. Sitä odotellessa tilaukset ja kyselyt voi laittaa meille puhelimitse, sähköpostilla taikka WhatsAppilla jne.

OTA YHTEYS

ETSIN TUOTEKORTTIA

Sivuiltamme löytyy tuotekortteja valmiiksi jo niistä tuotteista mihin korttia eniten vaaditaan. Jos haluamaasi tuotekorttia ei löydy, voit ottaa meihin yhteyttä niin järjestämme riittävät dokumentit tuotteesta.

Muuta kysyttävää?

Jos herää lisäkysymyksiä tuotteita tai palvelua kohtaan niin voit ottaa meihin miten vain yhteyttä. Voit myös tulla käymään noutovarastollamme osoitteessa Ahjonkulma 6 Kerava.