Etsi tuotetta

Exact Inox 140

INOX 140 terä on kehitetty parhaisiin mahdollisiin tuloksiin ruostumattoman ja haponkestävän teräksen putkenkatkaisussa. Terän kovametallipalat on tarkoitettu optimaaliseen työskentelyyn kovien materiaalien kanssa ja jättää vain minimaalisen purseen putken päähän. Terän uusi teknologia vähentää myös lastuamisvoimaa, jonka ansioista terällä on aiempaa parempi katkaisutarkkuus, kun se alkaa tylsistyä. Hyötynä on siis vähemmän säätötyötä ja parempia katkaisutuloksia.

-46 hampainen

 

73052 Exact Inox 140 HST terä

Haluatko tilata tuotteita, vai etsitkö tuotekorttia?

Tilausportaali

FixMekille on myös tulossa Tilausportaali josta pääsee tekemään tilauksen tätäkin kautta mutta portaali on vielä rakennusvaiheessa ja sen valmistumisesta tiedoitetaan sivuillamme. Sitä odotellessa tilaukset ja kyselyt voi laittaa meille puhelimitse, sähköpostilla taikka WhatsAppilla jne.

OTA YHTEYS

ETSIN TUOTEKORTTIA

Sivuiltamme löytyy tuotekortteja valmiiksi jo niistä tuotteista mihin korttia eniten vaaditaan. Jos haluamaasi tuotekorttia ei löydy, voit ottaa meihin yhteyttä niin järjestämme riittävät dokumentit tuotteesta.

Muuta kysyttävää?

Jos herää lisäkysymyksiä tuotteita tai palvelua kohtaan niin voit ottaa meihin miten vain yhteyttä. Voit myös tulla käymään noutovarastollamme osoitteessa Ahjonkulma 6 Kerava.