Etsi tuotetta

Hitsausmaski NAHKIS 60×110 Din9

Hitsausmaski Nahkis on suunniteltu erityisesti paikkoihin joissa ei perinteisellä hitsausmaskilla pysty työskentelemään, ja joissa tila on rajattua. Erityisen hyvin maski toimii esimerkiksi autokorjaamoista, asennusyrityksistä ja teollisuuden kunnossapidon tehtävissä.

Nahkis on valmistettu aidosta nahasta. Materiaalina nahka on hengittävä ja muotoutuu hyvin käyttäjän pään muotoihin. Maski suojaa samalla
tehokkaasti hitsaajan koko pään alueen kipinöiltä ja roiskeilta.

Nahkis kiinnitettään pään ympärille joustavalla ja miellyttävän tuntuisella kangasnauhalla. Kiristimiä ja muovisia nauhastoja ei Nahkiksessa ole.
Lasiluukun avausmekanismi mahdollistaa portaittaisen avaamisen, luukkua voidaan käyttää tirkistysasennossa.

Hitsauslasin koko 60×110 mm, tummuus DIN 9
Tummennettu UV – suodin sisäsuojalasissa
Portaittain aukeava lasiluukku jota voidaan käyttää tirkistysasennossa
Valmistettu aidosta nahasta
CE / EN 175 mukaisesti hyväksytty

Tuote.no
58063Hitsausmaski NAHKIS 60x110 DIN9

Haluatko tilata tuotteita, vai etsitkö tuotekorttia?

Tilausportaali

FixMekille on myös tulossa Tilausportaali josta pääsee tekemään tilauksen tätäkin kautta mutta portaali on vielä rakennusvaiheessa ja sen valmistumisesta tiedoitetaan sivuillamme. Sitä odotellessa tilaukset ja kyselyt voi laittaa meille puhelimitse, sähköpostilla taikka WhatsAppilla jne.

OTA YHTEYS

ETSIN TUOTEKORTTIA

Sivuiltamme löytyy tuotekortteja valmiiksi jo niistä tuotteista mihin korttia eniten vaaditaan. Jos haluamaasi tuotekorttia ei löydy, voit ottaa meihin yhteyttä niin järjestämme riittävät dokumentit tuotteesta.

Muuta kysyttävää?

Jos herää lisäkysymyksiä tuotteita tai palvelua kohtaan niin voit ottaa meihin miten vain yhteyttä. Voit myös tulla käymään noutovarastollamme osoitteessa Ahjonkulma 6 Kerava.