Etsi tuotetta

ITH 300 Ve Injektointimassa

  • Nopeasti kuivuvaa, styreenitöntä kaksikomponenttista massaa käytetään vaarnojen, pulttien ja harjateräksen kiinnittämiseen esiporattuihin reikiin.
  • Massalla on tekninen hyväksyntä harjateräsankkurointeja, pään yläpuolisia kiinnityksiä ja vedenalaisia käyttökohteita sekä eri asennussyvyyksiä varten.
  • NSF-juomavesihyväksytty ja LEED-testattu massa kestää hyvin kemikaaleja sekä lämpöä ja kylmää (-40 °C…+120 °C) ja VOC-pitoisuus on alhainen.
  • Säilytä avattua patruunaa sekoitussuutin kiinnitettynä. Vaihda sekoitussuutin ennen käytön jatkamista.
  • Sekoitussuutin toimitetaan patruunan mukana. 300 ml patruunoita voidaan käyttää normaaleissa, hyvälaatuisissa silikonipuristimissa.
  • Vaarnan tai harjateräksen materiaali määrää sopivat käyttöolosuhteet: ZN kuiviin sisätiloihin ja väliaikaiseen ulkokäyttöön, KZN ja RST A2 kuiviin ja kosteisiin sisätiloihin sekä ulkokäyttöön sisämaan maaseudulla, HST A4 sisä-, ulko- ja teollisuuskäyttöön, HCR erityisen vaativiin korroosio- olosuhteisiin.
  • Tuubin mukana tulee 2 sekoitussuutinta.
Tuote.no(kpl/pkt)
1710050ITH 300 VE INJEKTOINTIMASSA 12kpl
Alla oheistuotteita
1710014INJEKTOINTIMASSAN SEKOITTAJASUUTIN-
9640072910JATKOSUUTIN 200MM INJEKTOINTIMASSALLE-

Haluatko tilata tuotteita, vai etsitkö tuotekorttia?

Tilausportaali

FixMekille on myös tulossa Tilausportaali josta pääsee tekemään tilauksen tätäkin kautta mutta portaali on vielä rakennusvaiheessa ja sen valmistumisesta tiedoitetaan sivuillamme. Sitä odotellessa tilaukset ja kyselyt voi laittaa meille puhelimitse, sähköpostilla taikka WhatsAppilla jne.

OTA YHTEYS

ETSIN TUOTEKORTTIA

Sivuiltamme löytyy tuotekortteja valmiiksi jo niistä tuotteista mihin korttia eniten vaaditaan. Jos haluamaasi tuotekorttia ei löydy, voit ottaa meihin yhteyttä niin järjestämme riittävät dokumentit tuotteesta.

Muuta kysyttävää?

Jos herää lisäkysymyksiä tuotteita tai palvelua kohtaan niin voit ottaa meihin miten vain yhteyttä. Voit myös tulla käymään noutovarastollamme osoitteessa Ahjonkulma 6 Kerava.