Etsi tuotetta

Katkaisulaikka Bosch X-lock 125mm

Standard for Inox -katkaisulaikka leikkaa ruostumatonta terästä tehokkaasti ja turvallisesti. X-LOCK-pikalukitusjärjestelmän ansiosta katkaisulaikan vaihtaminen on helppoa ja nopeaa ilman löysättäviä osia tai asennustyökaluja. Terän ohut reuna tekee leikkuusta sujuvaa ja helppoa. Ei rauta-, rikki- tai kloorattuja täyteaineita. Täyttää tiukimmat turvavaatimukset. Sopii myös tavallisiin kulmahiomakoneisiin.

X-Lock standard for inox toimii myös ns. yleiskäytössä, leikatessa muitakin kuin ruostumatonta terästä.

Tuote.no(kpl/pkt)
50141KATKAISULAIKKA 125X1,0MM BOSCH X-LOCK10kpl

Haluatko tilata tuotteita, vai etsitkö tuotekorttia?

Tilausportaali

FixMekille on myös tulossa Tilausportaali josta pääsee tekemään tilauksen tätäkin kautta mutta portaali on vielä rakennusvaiheessa ja sen valmistumisesta tiedoitetaan sivuillamme. Sitä odotellessa tilaukset ja kyselyt voi laittaa meille puhelimitse, sähköpostilla taikka WhatsAppilla jne.

OTA YHTEYS

ETSIN TUOTEKORTTIA

Sivuiltamme löytyy tuotekortteja valmiiksi jo niistä tuotteista mihin korttia eniten vaaditaan. Jos haluamaasi tuotekorttia ei löydy, voit ottaa meihin yhteyttä niin järjestämme riittävät dokumentit tuotteesta.

Muuta kysyttävää?

Jos herää lisäkysymyksiä tuotteita tai palvelua kohtaan niin voit ottaa meihin miten vain yhteyttä. Voit myös tulla käymään noutovarastollamme osoitteessa Ahjonkulma 6 Kerava.