Etsi tuotetta

Kierretankoleikkuri Unior m8/10/12

UNIOR Kierretankoleikkuri 586/6. 

Leikkaa siististi ja kierteitä vaurioittamatta. Valmistettu taotusta erikoistyökaluteräksestä, täysin karkaistu. Vaihdettavat leuat, jotka leikkaavat vaivatta kierretangot lujuusluokkaan 8,8 saakka. Leuat ovat erikoiskarkaistut lisäämään kestävyyttä. Kahvat on valmistettu pulverimaalatuista teräsputkista, ja niissä on käyttömukavuutta lisäävä muovisuojus.

Leikkurit ovat helppokäyttöiset ja saat niillä siistin katkaisujäljen kierretankoon kierteitä vahingoittamatta. Kahva on optimaalinen nopeaan leikkaukseen, jolloin leikkaamiseen tarvitsee käyttää vähemmän voimaa. Täysin avautuvat leuat. Noudata seuraavia ohjeita oikean käytön varmistamiseksi.

Tuote.no
620256Kierretankoleikkuri Unior m8/10/12
70229Kierretankoleikkurin vaihtoteräpari M8
70230Kierretankoleikkurin vaihtoteräpari M10

Tuote lisätty koriin

Haluatko tilata tuotteita, vai etsitkö tuotekorttia?

Tilausportaali

FixMekin tilausportaali on nyt valmis! Portaalin kautta pystyt tilata tavarat itsellesi vaikka valmiiksi noutoon, taikka suoraan työmaalle. Rekisteröitymällä saat myös ladattua tuotekortteja. Käyttäjätunnukset portaaliin saat kysymällä!

Info@fixmek.fi / +358503259090

OTA YHTEYS

ETSIN TUOTEKORTTIA

Rekisteröitymällä tilausportaaliin, löydät tuotekortit tuotteilta. Mikäli haluamaasi tuotekorttia ei löydy, voit ottaa meihin yhteyttä, niin lähetämme riittävät dokumentit tuotteesta.

Muuta kysyttävää?

Jos herää lisäkysymyksiä tuotteita tai palvelua kohtaan, niin voit ottaa meihin miten vain yhteyttä. Voit myös tulla käymään noutovarastollamme osoitteessa Ahjonkulma 6 Kerava.