Etsi tuotetta

Kiilloituslaikka Norton Rapid Blend 125mm

Norton hiomatuotteet tunnetaan maailmanlaajuisesti erittäin korkealaatuisena ja kestävänä. Norto Vortex Rapid Blend -sarjan viimeistelylaikat ovat erittäin monikäyttöisiä ja kestäviä laikkoja perinteisiin tuotteisiin verrattuna. Norton Vortex viimeistelylaikassa on keraaminen alumiidioksidijyvä ja se sopii erinomaisesti pinnoitteiden karkeaan poistoon, välihiontaan ja viimeistelyyn. Nämä viimeistelylaikat eivät raavi pintaa tai poista metallia liikaa, joten ne soveltuvat erinomaisesti pintojen viimeistelyyn. Parasta Norton laatua ammattikäyttöön!

125mm x 22mm

Tuote.no
245-96320PUHDISTUSLAIKKA NORTON RAPID BLEND 125X12X22MM

Haluatko tilata tuotteita, vai etsitkö tuotekorttia?

Tilausportaali

FixMekille on myös tulossa Tilausportaali josta pääsee tekemään tilauksen tätäkin kautta mutta portaali on vielä rakennusvaiheessa ja sen valmistumisesta tiedoitetaan sivuillamme. Sitä odotellessa tilaukset ja kyselyt voi laittaa meille puhelimitse, sähköpostilla taikka WhatsAppilla jne.

OTA YHTEYS

ETSIN TUOTEKORTTIA

Sivuiltamme löytyy tuotekortteja valmiiksi jo niistä tuotteista mihin korttia eniten vaaditaan. Jos haluamaasi tuotekorttia ei löydy, voit ottaa meihin yhteyttä niin järjestämme riittävät dokumentit tuotteesta.

Muuta kysyttävää?

Jos herää lisäkysymyksiä tuotteita tai palvelua kohtaan niin voit ottaa meihin miten vain yhteyttä. Voit myös tulla käymään noutovarastollamme osoitteessa Ahjonkulma 6 Kerava.