Etsi tuotetta

Lamellilaikat 125mm

Zirkoni lamellilaikka, joka tarjoaa maksimaalisen materiaalin poistotehon yhdistettynä erittäin pitkään käyttöikään. Tämä huippuluokan työkalu on täydellinen valinta vaativiin hiontatöihin ja tarjoaa optimaalisen hinta/suorituskykysuhteen. – Suurin käyttöikä lamellilaikoista – Jatkuvasti aggressiviinen hionta itseteroittuvien jyvien ansiosta – Vahva lasikuitutausta

  • Läpimitta [mm]: 125 mm
Tuote.no(kpl/pkt)
50154LAMELLILAIKKA K-40 125MM10kpl
50149LAMELLILAIKKA K-60 125MM10kpl
50148LAMELLILAIKKA K-80 125MM10kpl

Haluatko tilata tuotteita, vai etsitkö tuotekorttia?

Tilausportaali

FixMekille on myös tulossa Tilausportaali josta pääsee tekemään tilauksen tätäkin kautta mutta portaali on vielä rakennusvaiheessa ja sen valmistumisesta tiedoitetaan sivuillamme. Sitä odotellessa tilaukset ja kyselyt voi laittaa meille puhelimitse, sähköpostilla taikka WhatsAppilla jne.

OTA YHTEYS

ETSIN TUOTEKORTTIA

Sivuiltamme löytyy tuotekortteja valmiiksi jo niistä tuotteista mihin korttia eniten vaaditaan. Jos haluamaasi tuotekorttia ei löydy, voit ottaa meihin yhteyttä niin järjestämme riittävät dokumentit tuotteesta.

Muuta kysyttävää?

Jos herää lisäkysymyksiä tuotteita tai palvelua kohtaan niin voit ottaa meihin miten vain yhteyttä. Voit myös tulla käymään noutovarastollamme osoitteessa Ahjonkulma 6 Kerava.