Etsi tuotetta

Maskispray 150ml

AT Maskisprayta käytetään hitsaus- ja suojalasien läpinäkyvien osien puhdistukseen. Jättää pintaan pölyä ja likaa hylkivän antistaattisen ja huuruuntumista estävän kalvon.

Käyttö: Ravista purkkia. Suihkuta molemmille puolille lasia ja pyyhi lika pois. Suihkuta uudelleen ja pyyhi varovasti, jotta antistaattinen kalvo muodostuisi lasin pintaan. Käytä ainetta päivittäin.

Tuote.no
2650MASKISPRAY 150ml

Haluatko tilata tuotteita, vai etsitkö tuotekorttia?

Tilausportaali

FixMekille on myös tulossa Tilausportaali josta pääsee tekemään tilauksen tätäkin kautta mutta portaali on vielä rakennusvaiheessa ja sen valmistumisesta tiedoitetaan sivuillamme. Sitä odotellessa tilaukset ja kyselyt voi laittaa meille puhelimitse, sähköpostilla taikka WhatsAppilla jne.

OTA YHTEYS

ETSIN TUOTEKORTTIA

Sivuiltamme löytyy tuotekortteja valmiiksi jo niistä tuotteista mihin korttia eniten vaaditaan. Jos haluamaasi tuotekorttia ei löydy, voit ottaa meihin yhteyttä niin järjestämme riittävät dokumentit tuotteesta.

Muuta kysyttävää?

Jos herää lisäkysymyksiä tuotteita tai palvelua kohtaan niin voit ottaa meihin miten vain yhteyttä. Voit myös tulla käymään noutovarastollamme osoitteessa Ahjonkulma 6 Kerava.