Etsi tuotetta

Masterfix Niittimutteripihdit m5-m10

Vankkarakenteinen niittimutteri/pulttipihti. Laite on manuaali. Niitin asennus/irrotus käsin kiertäen. Kierrekarojen pikavaihto ilman työkaluja. Kapasiteetti: M4 -M10 niittimutterit teräs M5 – M8 niittipultit teräs Runko : ABS muovia teräsosin Vipuvarret teräsputkea. Vakiovarusteet: Kara/ohjain M5, M6,M8;M10 niittimuttereille Kara/ohjain M5,M6,M8 niittipulteille Erikseen saatavana kara/ohjain M4.

Tuote.no
70150NIITTIMUTTERIPIHDIT M5-M10

Haluatko tilata tuotteita, vai etsitkö tuotekorttia?

Tilausportaali

FixMekille on myös tulossa Tilausportaali josta pääsee tekemään tilauksen tätäkin kautta mutta portaali on vielä rakennusvaiheessa ja sen valmistumisesta tiedoitetaan sivuillamme. Sitä odotellessa tilaukset ja kyselyt voi laittaa meille puhelimitse, sähköpostilla taikka WhatsAppilla jne.

OTA YHTEYS

ETSIN TUOTEKORTTIA

Sivuiltamme löytyy tuotekortteja valmiiksi jo niistä tuotteista mihin korttia eniten vaaditaan. Jos haluamaasi tuotekorttia ei löydy, voit ottaa meihin yhteyttä niin järjestämme riittävät dokumentit tuotteesta.

Muuta kysyttävää?

Jos herää lisäkysymyksiä tuotteita tai palvelua kohtaan niin voit ottaa meihin miten vain yhteyttä. Voit myös tulla käymään noutovarastollamme osoitteessa Ahjonkulma 6 Kerava.