Etsi tuotetta

Puhdistulaikka Rhodius musta 125mm

Suuri puhdistusteho ja tehokas materiaalinpoisto. Hellä työstettävälle materiaalille. Tämä tuote on ihanteellinen valinta ruosteen tai maalin poistamiseen, ja se on suunniteltu erityisesti ruostumattoman teräksen, teräksen ja valuterästen sekä alumiinin ja muiden ei-rautametallien, kuten kuparin, messingin ja pronssin jne. käsittelyyn. Tämän tuotteen kanssa on käytettävä säädettävänopeuksista kulmahiomakonetta. Kuitukangasmateriaali sulaa, jos nopeus on liian suuri. Optimaalinen nopeusalue on 3000 – 7000 rpm.

  • Läpimitta [mm]: 125 mm
Tuote.no
50157PUHDISTUSLAIKKA MOST/RHODIUS MUSTA 125X13

Haluatko tilata tuotteita, vai etsitkö tuotekorttia?

Tilausportaali

FixMekille on myös tulossa Tilausportaali josta pääsee tekemään tilauksen tätäkin kautta mutta portaali on vielä rakennusvaiheessa ja sen valmistumisesta tiedoitetaan sivuillamme. Sitä odotellessa tilaukset ja kyselyt voi laittaa meille puhelimitse, sähköpostilla taikka WhatsAppilla jne.

OTA YHTEYS

ETSIN TUOTEKORTTIA

Sivuiltamme löytyy tuotekortteja valmiiksi jo niistä tuotteista mihin korttia eniten vaaditaan. Jos haluamaasi tuotekorttia ei löydy, voit ottaa meihin yhteyttä niin järjestämme riittävät dokumentit tuotteesta.

Muuta kysyttävää?

Jos herää lisäkysymyksiä tuotteita tai palvelua kohtaan niin voit ottaa meihin miten vain yhteyttä. Voit myös tulla käymään noutovarastollamme osoitteessa Ahjonkulma 6 Kerava.