Etsi tuotetta

Rize vaijerilukko varmistuksella

Helppo ja nopeakäyttöinen lukko vaijeriasennuksille. Lukko on sama kuin perinteinen RIZE lukko mutta tässä LOCK mallissa on varmistuslukitus ruuvilla kahteen suuntaan.
Lukko sopii asennuksiin jotka ovat alttiita esimerkiksi tuuliolosuhteille ja jotkin messujärjestäjät saattavat vaatia tupla lukituksen vaijeriasennuksille.
Tässä hyvä lukitusvaihtoehto niihin tilanteisiin.

KL 50
KL 100
KL 150
KL 200
KL 500
KL 600

Haluatko tilata tuotteita, vai etsitkö tuotekorttia?

Tilausportaali

FixMekille on myös tulossa Tilausportaali josta pääsee tekemään tilauksen tätäkin kautta mutta portaali on vielä rakennusvaiheessa ja sen valmistumisesta tiedoitetaan sivuillamme. Sitä odotellessa tilaukset ja kyselyt voi laittaa meille puhelimitse, sähköpostilla taikka WhatsAppilla jne.

OTA YHTEYS

ETSIN TUOTEKORTTIA

Sivuiltamme löytyy tuotekortteja valmiiksi jo niistä tuotteista mihin korttia eniten vaaditaan. Jos haluamaasi tuotekorttia ei löydy, voit ottaa meihin yhteyttä niin koitamme järjestää riittävät dokumentit tuotteesta.

Muuta kysyttävää?

Jos herää lisäkysymyksiä tuotteita tai palvelua kohtaan niin voit ottaa meihin miten vain yhteyttä. Voit myös tulla käymään noutovarastollamme osoitteessa Palkkikuja 4a, Tuusula.