Etsi tuotetta

Silikoni universal 300ml KIRKAS/CLEAR

Pysyvästi elastinen, etikkapohjainen, homesuojattu yleissilikonimassa. Tarttuu lähes kaikkiin rakennusmateriaaleihin kuten maalattu puu, alumiini, keraamiset pinnat, lasi, klinkkeri, posliini, eristelevyt, emaloidut pinnat, jne. Vaimentaa tärinää. Kestää äärimmäisiä sääolosuhteita, UV-säteilyä ja ikääntymistä. Erittäin kattavat CE-hyväksynnät.

Tuote.no12kpl / täysi laatikko
CG681SILIKONI UNIVERSAL 300ml

Haluatko tilata tuotteita, vai etsitkö tuotekorttia?

Tilausportaali

FixMekille on myös tulossa Tilausportaali josta pääsee tekemään tilauksen tätäkin kautta mutta portaali on vielä rakennusvaiheessa ja sen valmistumisesta tiedoitetaan sivuillamme. Sitä odotellessa tilaukset ja kyselyt voi laittaa meille puhelimitse, sähköpostilla taikka WhatsAppilla jne.

OTA YHTEYS

ETSIN TUOTEKORTTIA

Sivuiltamme löytyy tuotekortteja valmiiksi jo niistä tuotteista mihin korttia eniten vaaditaan. Jos haluamaasi tuotekorttia ei löydy, voit ottaa meihin yhteyttä niin järjestämme riittävät dokumentit tuotteesta.

Muuta kysyttävää?

Jos herää lisäkysymyksiä tuotteita tai palvelua kohtaan niin voit ottaa meihin miten vain yhteyttä. Voit myös tulla käymään noutovarastollamme osoitteessa Ahjonkulma 6 Kerava.