Etsi tuotetta

Unigarn hamppu purkki

Unigarn pellava-/hamppunaru on puhdas luonnontuote, joka on valmistettu hienosta, tasalaatuisesta ja pitkäkuituisesta häkilöidystä pellavasta, jota saadaan pellavakasvin varresta.

Unigarn pellava-/hamppunarua käytetään yhdessä tiivistemassan kanssa (esim. UNIPAK putkikitti) käyttövesi-, kuumavesi- sekä matalapainehöyryputkien kierreliitosten tiivistykseen

50047 UNIGARN Hamppu 80g purkki

Haluatko tilata tuotteita, vai etsitkö tuotekorttia?

Tilausportaali

FixMekille on myös tulossa Tilausportaali josta pääsee tekemään tilauksen tätäkin kautta mutta portaali on vielä rakennusvaiheessa ja sen valmistumisesta tiedoitetaan sivuillamme. Sitä odotellessa tilaukset ja kyselyt voi laittaa meille puhelimitse, sähköpostilla taikka WhatsAppilla jne.

OTA YHTEYS

ETSIN TUOTEKORTTIA

Sivuiltamme löytyy tuotekortteja valmiiksi jo niistä tuotteista mihin korttia eniten vaaditaan. Jos haluamaasi tuotekorttia ei löydy, voit ottaa meihin yhteyttä niin järjestämme riittävät dokumentit tuotteesta.

Muuta kysyttävää?

Jos herää lisäkysymyksiä tuotteita tai palvelua kohtaan niin voit ottaa meihin miten vain yhteyttä. Voit myös tulla käymään noutovarastollamme osoitteessa Ahjonkulma 6 Kerava.