Etsi tuotetta

Unitec kierreliima

UNITEC WATER on tyypillinen LVI-tiiviste. Tuote kestää hyvin iskuja ja tärinää. UNITEC WATER on keskivahva, joka tarkoittaa samanlaista lujuutta ja vahvuutta kuin mitä saadaan aikaan putkikitillä ja hampulla. Käyttölämpötila -55-150°C. Käsittelyvahvuus saavutetaan 15-30 min. Käyttökovuus saavutettu 1-2 tunnissa. UNITEC WATER on hyväksytty juomavedelle, kaasulle ja hapelle.

50050 UNITEC KIERRELIIMA 50ml tuubi

Haluatko tilata tuotteita, vai etsitkö tuotekorttia?

Tilausportaali

FixMekille on myös tulossa Tilausportaali josta pääsee tekemään tilauksen tätäkin kautta mutta portaali on vielä rakennusvaiheessa ja sen valmistumisesta tiedoitetaan sivuillamme. Sitä odotellessa tilaukset ja kyselyt voi laittaa meille puhelimitse, sähköpostilla taikka WhatsAppilla jne.

OTA YHTEYS

ETSIN TUOTEKORTTIA

Sivuiltamme löytyy tuotekortteja valmiiksi jo niistä tuotteista mihin korttia eniten vaaditaan. Jos haluamaasi tuotekorttia ei löydy, voit ottaa meihin yhteyttä niin järjestämme riittävät dokumentit tuotteesta.

Muuta kysyttävää?

Jos herää lisäkysymyksiä tuotteita tai palvelua kohtaan niin voit ottaa meihin miten vain yhteyttä. Voit myös tulla käymään noutovarastollamme osoitteessa Ahjonkulma 6 Kerava.