Etsi tuotetta
Fixmek

Palvelut

Tutustu tarjoamiimme lisäpalveluihin, joista saat lisätietoja info@fixmek.fi tai ottamalla yhteyttä Yhteystiedot

Ota yhteys
Fixmek

Vetokokeet

Teemme vetoarvokokeet työmailla oikeissa olosuhteissa ja laadimme niistä raportin. Käyttämämme vetokoelaite on M2000 Pull Tester.

Fixmek

Konttipalvelu

Meiltä saat työmaalle tavarakontit räätälöidyllä tilaus- ja täyttöpalvelulla.. Yhdessä asiakkaan kanssa sovimme kontin sisällöstä laatimalla tavaralistan, täydennystilauksen tekemisestä ja täyttöpalvelusta. Asiakas halutessaan voi hoitaa kontin täydennystilaukset, jotka tulemme hyllyttämään.

 

Toimittamamme kontit ovat 3m tai 6m pituisia, lämpöeristettyjä ja sähköistettyjä, joista löytyy kunnollinen valaistus ja pistorasiat.

Fixmek

Varastopalvelu

Täydennystilaamme  ja toimitamme tavarat tilaajan työmaalla olevaan varastoon, meille osoitetulle hyllypaikalle. Asiakas voi myös itse halutessaan hoitaa täydennystilaamisen, jolloin meille jää tilauksien mukainen toimitus.

Hyllypaikan sijaan voimme toimittaa työmaalle lukolliset kaapit projektin ajaksi, jonne täydennystilaamme ja toimitamme tavarat. Asiakas voi myös itse halutessaan hoitaa täydennystilaamisen, jolloin meille jää tilauksien mukainen toimitus.

Fixmek

Suunnittelu

Meiltä saa järjestelmäkiskoille ja osille, lujuuslaskelmat, tuulikuormalaskelmat ja suunnitelmat. Me teemme myös mittatilaustuotteita, joihin tarvittaessa teemme laskelmat ja työkuvat. Meiltä saa myös kiintopistemitoitukset, sekä ohjauspistemitoitukset.

Fixmek

Räätälöidyt toimitukset

Työmaalogistiikan antamat toimitusajat yleistyvät koko ajan ja meillä on mahdollisuus myös ns. kellotoimituksiin myös normaalin työajan ulkopuolella Uudenmaan alueella.